Nieuws

11 March, 2020

Klik hier om de nieuwe seizoensmenu te ontdekken.
(Vanaf vrijdag 27maart 2020)

Aperitief
Glas cava, kirr, witte- of rode porto, witte- of rode martini, sherry, pineau de charentes of alcoholvrij aperitief

Voorgerecht
Duo asperge-garnaalkroket
Of
Gerookte zalm, toast

16 January, 2020

Klik hier om onze valentijnsmenu te bekijken.

Voorgerecht
Brunoise van vijgen, gedroogde veenbessen, hazelnoot en appel met lauw geitenkaasje

Hoofdgerecht
Op vel gebakken parelhoenfilet, archiducsaus, peultjes, wortelen en kroketjes

Dessert
Valentijns dessert van de Chef

Koffie

08 January, 2020

Klik hier om de nieuwe seizoensmenu te ontdekken.
(Vanaf 17/01/2020)

Aperitief met hapjes
Cava, kirr, witte- en rode porto, witte- en rode martini, sherry, pineau de charentes of alcoholvrij aperitief

Voorgerecht
Vitello Tonato
of
Duo rivierkreeft- en zalmkroket

13 November, 2019

Klik hier om onze Kerstmenu te bekijken.

Aperitief met hapjes
Glas champagne of fruitsap

Voorgerecht
Duo van zalm- en rivierkreeftkroket

Soep
Romige tomatensoep van Coeur de Boeuf

Hoofdgerecht
Steak Rossini
(ganzenlever, champignons en madeirasaus)

Pages